Biodanza Amsterdam

Elke donderdagavond is er Biodanza in Club Lite met Digna

Het gaat er niet om of je mooi kunt bewegen, of je al jaren danst of dat je wellicht nog nooit Biodanza hebt gedaan. Het gaat er niet om hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Waar Biodanza over gaat is het leren ont-dekken van jeZelf en het ont-dekken van de ander. Kijk, Luister, Voel en Ervaar. Laat alle oordelen los en dans, beweeg en observeer.

Biodanza is bewegen. Biodanza is samen plezier ervaren. Biodanza is stil staan en luisteren naar de stilte van je hart. Biodanza is jezelf toestaan te lachen en te huilen. Biodanza is bewustwording. Biodanza is samen zijn. Biodanza is Liefde in Actie. Biodanza is alles wat er is toestaan er te laten zijn. Biodanza is zijn in het hier en nu. Biodanza is loslaten.

 

Wees welkom, met alles wat er in je leeft bij Biodanza met Digna in Club Lite!

 

Dag: Donderdagavond (nieuwe seizoen gaan op 11 september van start)

Locatie: Club Lite, Jan van Galenstraat 24 te Amsterdam

Tijden: 19:30 uur gaat de zaal open, 20:00 uur Start van de Vivencia

Bijdrage: 15 euro per keer of 130 euro voor 10x (in 13 weken op te maken)

 

Een ieder is van harte welkom!!

 

 

 

Het nieuwe seizoen start dit jaar een beetje laat. Dat komt omdat ik eerst nog met een groep Biodanza naar Portugal ga. Er is nog plek en je bent van harte welkom om mee te gaan…..en anders beginnen de nieuwe lessen van dit seizoen weer op 11 september 2014. Tot dan. Warme groet Digna