Biodanza Amsterdam

Wekelijks geeft Digna Biodanza in Amsterdam

En JIJ bent van harte welkom om daarbij te zijn!

 

Bewustwording door middel van dans staat bovenaan in deze groep. Het gaat er om dat je je leert afstemmen op jezelf EN op de ander. Om te voelen wat goed is voor jou. Welke beweging voedend is en welke beweging ingaat tegen jou natuur. Tevens leer je je afstemmen op de ander in de dans. Om elkaar aan te voelen en te luisteren naar je subtiele aanwijzingen die de ander jou geeft.

 

Dit alles kan je enorm helpen in de dagelijkse leven. Want als je weet wat fijn is voor jou en als je weet welke signalen je lichaam jou geeft op het moment dat je iets doet dat niet in overeenstemming is met jou natuur, dan kun je ervoor kiezen om dat te doen wat steunend is voor jou. Zo kun je leven met minder of geen stress en dat maakt het leven een heel stuk lichter.

 

En als je leert om te luisteren naar de signalen van anderen, dan kunnen jou relaties in een nieuw daglicht komen te staan. Daar waar je vroeger maar wat deed, kun je nu leren om werkelijk verbinding te maken. Om op liefdevolle wijze met een anders samen te leven. Hoe mooi is het als we elkaar in de ogen kunnen kijken en verbinding te voelen. Dat is waar op deze donderdag avonden veel mee gewerkt wordt.

 

Biodanza met Digna is dus een soort speelse oefenplek voor allerlei situaties die je in je dagelijkse leven tegenkomt. Het is de intentie van Digna om dit op een lichte manier te doen. Om humor te brengen in zware situaties van het leven. Passie en plezier tijdens de dans staan dan ook bovenaan!

Mocht je nog nooit Biodanza hebben gedaan en je wilt in deze groep deelnemen dan is het fijn als je even een berichtje stuurt aan Digna

 

 

Data: elke donderdagavond

Locatie: (Lagere) Geert Grote School te Amsterdam

Fred Roeskestraat 82 Amsterdam

Vervoer: kom je met de auto, hou er dan rekening mee dat het tot 21 uur betaald parkeren is.

Kom je met de tram, dan stoppen tram 5, 16 en 24 op 5 minuutjes loopafstand

Kom je met de trein, dan is Station Amsterdam Zuid met meest dichtbij (ook op 5 minuutjes loopafstand)

Tijden: we beginnen om 20 uur, vanaf 19:30 uur is de zaal open

Bijdrage: 15 euro voor een lossen les, 120 euro voor een 10 rittenkaart (dezes 12 weken geldig)

 

Let Op!!! Geen Biodanza met Digna op de volgende data:

14 mei 2015, 9 juli 2015, 16 juli 2015, 23 juli 2015