Biodanza Amsterdam

Wekelijks geeft Digna Biodanza in Amsterdam

En JIJ bent van harte welkom om daarbij te zijn!

 

Bewustwording door middel van dans staat bovenaan in deze groep. Onder bewustwording wordt hier bedoeld dat je je leert afstemmen op jezelf, dat je heel helder leert luisteren naar wat goed is voor JOU. Soms is het zo dat mensen JA zeggen tegen een ander en daarmee over hun eigen grens gaan. Ze zeggen eigenlijk onbewust NEE tegen zichzelf. Dit is iets waar je je op deze plek bewust van kunt worden en mee kunt oefenen om het te veranderen.

 

Daarnaast gaat het bewustwordingsproces over hoe je op een afgestemde manier verbinding kunt maken met andere mensen. Dingen die hierbij langs kunnen komen zijn: hoe voel ik me in het contact met de ander; ontstaat er verbinding die gelijk waardig is of ga ik de baas spelen of geef ik de leiding over aan de ander. Ook hier kun je op een speelse manier mee oefenen.

 

Biodanza met Digna is dus een soort speelse oefenplek voor allerlei situaties die je in je dagelijkse leven tegenkomt. Het is de intentie van Digna om dit op een lichte manier te doen. Om humor te brengen in zware situaties van het leven. Passie en plezier tijdens de dans staan dan ook bovenaan!

Mocht je nog nooit Biodanza hebben gedaan en je wilt in deze groep deelnemen dan is het fijn als je even een berichtje stuurt aan Digna

 

 

Data: elke donderdagavond

Locatie: (Lagere) Geert Grote School te Amsterdam

Fred Roeskestraat 82 Amsterdam

Vervoer: kom je met de auto, hou er dan rekening mee dat het tot 21 uur betaald parkeren is.

Kom je met de tram, dan stoppen tram 5, 16 en 24 op 5 minuutjes loopafstand

Kom je met de trein, dan is Station Amsterdam Zuid met meest dichtbij (ook op 5 minuutjes loopafstand)

Tijden: we beginnen om 20 uur, vanaf 19:30 uur is de zaal open

Bijdrage: 15 euro voor een lossen les, 120 euro voor een 10 rittenkaart.

 

Geen Biodanza met Digna op de volgende data:

4 september 2014; 25 december 2014; 1 januari 2015;

19 maart 2015 en 7 mei 2015