Digna heeft sinds 2016 een eigen praktijk opgericht onder de naam Praktijk Digna. Binnen deze praktijk geeft zij individuele sessies aan mensen die aan zichzelf willen werken vanuit een liefdevolle blik naar zichzelf. Tevens steekt zij een helpende hand uit naar mensen die kampen met enige vorm van verslaving. Digna is ervaringsdeskundige in problematiek rond eetverslaving (anorexia nervosa en bulimia nervosa) en seksueel misbruik. 
In de afgelopen jaren heeft Digna vele opleidingen en studies gevolgd en nog steeds is zij aan het studeren. Zij heeft zelf een enorm transformatie proces doorlopen en wil graag een helpende hand uitreiken naar anderen die daarom vragen.


Tevens geeft zij onder de naam Praktijk Digna een aantal workshops/ceremonies in groepsverband. Deze workshops hebben allemaal als intentie om dieper inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Elk mens hoort erbij. Iedereen is waardevol. Dit gevoel is vaak ondermijnt door dat wat we in ons leven hebben meegemaakt. Deze workshops zijn speciaal bedoeld om het gevoel van zelfliefde weer terug te krijgen. Om onze eigenwaarde en zelfvertrouwen nieuw leven in te blazen. Elk mens is belangrijk!

 

 

Wat doet Digna in Praktijk Digna?

Digna geeft workshops en coachings trajecten om je bewust te worden van dat wat in je leeft. Dat is een wezenlijke eerste stap op weg naar heling en verbinding. Je kunt zaken loslaten die niet meer relevant zijn, inzichten krijgen, gestolde energie opruimen en je communicatie verbeteren. Je transformeert dan tot een staat van zijn waarin je bewust kunt kiezen en handelen. Je kunt je leven meer in eigen hand gaan nemen en vormgeven zoals jij het zelf wilt.

Uiteindelijk sta je aan het roer van je eigen schip en bepaal jij in elke storm van het leven welke richting het schip opvaart. Hierdoor leef je in harmonie met jezelf en je omgeving en kun je meer betekenen voor jezelf en de wereld. Kies voor een leven in meesterschap!

Praktijk Digna biedt hiervoor workshops, trainingen, ceremonies, informatiebijeenkomsten en coachingstrajecten aan. Ben je geïnteresseerd, laat het weten. Neem contact op met Digna of bel: 06-45826724